Látnivalók Szálláshelyek Szolgáltatók Abaúj

Ezüstfenyő Hotel

Kapcsolattartó: Sidlóczki Fruzsina

3896 Telkibánya, Szabadság u. 11.
Tel.: +36 46 388-506
Fax: +36 46 388-526

E-mail: hotel(a)ezustfenyo.hu

web: http://www.ezustfenyo.hu

 

Távol a város zajától a zempléni vadregényes erdők közepén, a fenyők között megbújva várja felfedezőit az egykori Károlyi vadászház helyén újjáépített Ezüstfenyő Hotel*** és Étterem. Telkibánya a Zempléni-hegység északi emelkedői között fekszik.
Bányáiban évszázadokon át aranyat és ezüstöt bányásztak, a környék gazdag ásványlelőhelyei miatt ma is a gyűjtők egyik kedvenc helye. Hírneve, varázsa a ritka kultúrtörténeti emlékeiből és a környék természeti szépségéből, az asztmatikus betegségek gyógyítására alkalmas, parlagfűmentes környezetéből táplálkozik.

A falu központjától alig néhány lépésre, mégis vadregényes környezetben, 6 hektár erdővel körülölelve várja vendégeit az Ezüstfenyő Hotel*** és Étterem. A kívülről faborítású főépületben 18 igényesen berendezett szoba várja a hegyvidék és a természet szerelmeseit,  míg különálló rendezvényépületünk vállalati indoor és outdoor tréningek és konferenciák valamint családi események helyszínéül szolgál.

Üdülési csekk elfogadó hely!

Az e-mail címekben a (a)-t kérjük cserélje ki @-ra a levél elküldése előtt. Erre a levélszemét (spam) elkerülése miatt van szükség. Megértését köszönjük!

 
Képek: