Látnivalók Szálláshelyek Szolgáltatók Abaúj

Szieszta Vendégház

A vendégház a falu központjában, saroktelken helyezkedik el, előtte a szépen parkosított Fő tér, mellette a Tájház, a Postahivatal, a Polgármesteri Hivatal, távolsági autóbuszmegálló.

Az épület 4 szobával, 3 fürdőszobával+WC-vel, 2 felszerelt konyhával rendelkezik. A szobák közül 1 háromágyas, 3 négyágyas, rendelkezésre áll még 3 pótágy. Az udvar szabadtéri játékokra alkalmas (hinta, mérleghinta, homokozó, lengőteke, tollaslabda, futball, épített szalonnasütőhely, kerti bútorok), kerti zuhanyozó, a kertben termő gyümölcsöket (sárgabarack, szilva, dió) a vendégek igényük szerint fogyaszthatják.

Étkezés (ebéd és vacsora) előzetes igénybejelentés esetén megoldható. Programajánlat: Erdei túrák, télen szánkózási lehetőség, a szomszédos Tájház megtekintése, Regéci vár 6 km, Vár- és helytörténeti bemutatóterem Mogyoróskán 4 km, Boldogkőváraljai vár 15 km, Vizsolyi műemléktemplom (Károlyi Biblia) 10 km, Hollóháza (Porcelánmúzeum) 33 km, Gönc (Huszita ház, strandfürdő), Kassa 43 km, a Felvidéket megismerni vágyók 7-10 nap alatt bebarangolhatják a tájat.

Előzetes egyeztetés szerint diákcsoportoknak, nagycsaládosoknak, képzőművészeti foglalkozást(üvegfestés, homokkép-készítés, festés, grafikai technikák, agyagozás, fafaragás, stb) szervezünk. Az ideérkező vendégeinket a táj szépségén és a jó levegőn túl családias, hamisítatlan falusi környezet, csend és nyugalom fogadja. Jó levegőjével, nyugalmával, csendességével a légzőszervi megbetegedésben szenvedők, pihenésre, kikapcsolódásra vágyók paradicsoma. Családok, házaspárok, baráti társaságok, diákcsoportok jelentkezését várjuk!

Tájékoztató ár: 2500 Ft/fő/éjszaka, gyermekeknek 14 éves korig 50% kedvezmény.

 

Kapcsolattartó: Bárczi Lászlóné
Telefon/Mobil: +36-20-9763-345; +36-46-452-265
Cím: 3893, Fony, Fő út 1.
E-mail: barczilaszlo(a)freemail.hu
Weboldal: http://www.fonyihaz.hu
Nyitva tartás: 1.01-12-31.

 

 

Az e-mail címekben a (a)-t kérjük cserélje ki @-ra a levél elküldése előtt. Erre a levélszemét (spam) elkerülése miatt van szükség. Megértését köszönjük!